Posted by : MC 11 Mayıs 2015 Pazartesi

Asus yeni telefonu zen phone 6 yı piyasaya sürdü.Peki zen phone 6 ile birlikte Asus firması bizlere neleri sunuyor ?

Asus zen phone 6 karşımıza 6 inçlik bir ekranla çıkıyor.Aslına bakarsanız zenphone 6 ile zen phone 5 arasındaki en büyük farklılık da bu olarak göze çarpıyor. Zen phone 6 ülkemizde beyaz gövdeli modelleri ile dikkat çekmekte ve merkezinde intel işlemci olan bir kart ile sunulmaktadır. Peki devasa olan bu telefon ne kadar ağırlıkta.Telefon 196 gram ağırlığında ve ebatlarına göre çok fazla da önemsenmeyecek bir değer.




Zenphone 6 ips ekran kullanmakta ve yine asusun full hd bir ekran kullanmadığı göze çarpmakta.720x1280 piksel yinede gayet hoş görüntü sağlayabilmekte.

Çift çekirdekli intel atom z2580 çift çekirdekli işlemci 1,6Ghz lık bir hız sunmakta.Telefon dahili kapasitesi ise 16Gb ve mobil kullanıcıları gayet tatmin edici boyutlarda.Yetmez diyosanız harici bir Sd kart ile 64Gb seviyesine kadar yükseltebilirsiniz.


Ön yüzünde 2Mp lik bir kamerası bulunan telefon, arka yüzünde ise 16Mp lik kamera ile gerçek fotoğraf çekme keyfini sizlere sunuyor.Ön kemarasını fazla yeterli bulmadığımız telefonun arka kamera performansı gayet tatmin edici.


Özetlemek gerekirse düşük bütçeli alıcılar için yüksek kalitede performans sunan Asus zen phone 6 tam bir mühendis işi olmuş :)
Düşük fiyatlara yüksek performans arayanlara tavsiyemizdir.

yorumlarınız bizim için önemli

Bültene abone ol | Yorumlara abone ol

ELEKTRO BLOGGER A HOŞGELDINIZ

ARAMA YAP

EN COK OKUNANLAR

- Copyright © ELEKTRO-BLOGGER Blogger